dimecres, 10 de setembre del 2008

PUTO TELEFON VERMELL


Necessito ajuda!!!

Si et vols donar de baixa d'un seguro de cotxe és tant fàcil com retornar-los el rebut a principis d'any i contractar el nou o se'ls ha de deixar dir la seva?

Doncs jo ho he fet... he canviat de companyia pel dret.

3 anys amb l'altre puta companyia i una sola castanya el primer any... poca cosa.

Resultat.. cada any el seguro més car.... i ni una trucada dient que la resta del temps he estat un excelent conductor i que me'l rebaixen

Naturalment soc prou inteligent per saber que ningu rebaixa a no se que et queixis... però és que estic fart de regatejar tot el puto dia... per tot

Des que ho vaig fer em truken a tota hora.. em deixen misatges que sobretot els truki... .però JO els continuo penjant al segon truc o el foto en silenci i que es cansin..

Em costaria poc?... potser si.... però no esteu fins els collons de justificar-se sempre amb Telefonica, Vodafones...etc i escoltar-los el rollo i les putes ofertes?


Algu l'han abordat pel carrer oferit-li un enciam a 1€???.. a que no?

Doncs qui els dona dret a cardar-se a dins la nostre vida a tota hora!

Si em volen trucar... que em paguin la factura del mobil...que jo he pagat per fer-lo servir JO no pq la resta el faci servir per vendre la seva merda!!

Collons!!!!

2 comentaris:

Marrogant ha dit...

Doncs mira, fa pocs dies em vam passar el rebut de l'assegurança del cotxe i em va semblar una bestiesa. Per saber, vaig trucar a una altra companyia que me'l feia pagar a meitat de preu! És clar que vaig optar pel canvi... i en voler-ho comunicar a la meva antiga companyia em van igualar el preu amb l'excusa que era una bona conductora! Això no ho haurien pogut fer abans? Pel que veig és l'època del regateig, ens obliguen a actuar d'aquesta manera ja que si no ens queixem ens prenen el pèl (això també passa amb les companyies de telèfons mòbils)! No és una vergonya? Jo crec que si!

Beta ha dit...

Jo soc dels que pensa que si et regategen una cosa amb aquesta pachorrra és que abans t'estaven robant descaradament... per tant, no es mereixen ni l'aire que respiren.