dilluns, 11 de juny del 2007

SEMPRE ENS QUEDARA LA 2




[...] acabo de veure un reportatge a la 2 sobre el nepal... resumint que ja és molt tard i demà m'espera un dia que pa que...

Total..., la pobre gent quan se li mort algun familiar com el terreny és molt dur i no hi ha arbres per poder incinerar els morts.. doncs fan el que en diuen "funerals celestes" ... el nom és prescios però veure com es vultons es foten la teva dona...joder!!!!!!!!... ni que fos facil trobar dona...ejem, vale, vale, me pasat..

Al final a sobre el familiar..en aquest cas era el marit.. li tocava pulveritzar els osos a cops de martell per tal que no en quedes res....aiiiiiii!

El reportatge acabava amb un provervi budista, segons el qual la probabilitat que tenim de recarnar-nos amb un esser huma, és la mateixa que la que tindria una pobre tortuga que en l'intent d'agafar aire treguent el cap de dins l'aigua,tinguès la puta mala llet de tocar amb el cap un tap de suro flotant,... si algu ha tingut un petit mareig al llegir-ho ho sento ;-P.....pel que fa a la "historia del tap flotant" la deixare per un altre nit......resumint, que tal i com esta la penya hi ha mot fill de puta que esta en la seva primera rencarnació....

En fins,....a follar que el mon s'acaba que amb la sort que tinc segur que em rencarno amb un animal hermafrodita i haig de continuar estimant-me fins l'eternitat!

Nanit

2 comentaris:

nani ha dit...

Ets el millor Estevetta, malgrat que no necessitava un blog encantador per adonar-me´n! No em convé dir gaire cosa més pq no voldria que les errades marquessin un abans i un després a la meva vida pública, (tinc el convenciment de q el teu blog serà més concorregut que els meus vols a BCN!) Així que un petonet, i animar-te a que continuis expressant-te amb aquesta gràcia natural que tan diverteix als qui tenen el privilegi de gaudir-la.
Per cert, quin orgull,sóc el primer comentari,oi?
Escolta maco, quin ratllaso! Encara no t´ho podré enviar i no seré la primera publicació !!!
Però es pot saber pq necessito una cuenta google!? Acaparadors!

Marrogant ha dit...

Ja que t'agraden tant els documentals mira't aquest: "Viaggiatori degli Oceani (La storia di una piccola tartaruga)". Segur que hi ha una versió en castellà però la italiana té més morbo, a més et pots fer la teva pròpia pel·lícula i a tu això t'encanta! Si vols la pots venir a veure a casa. Una abraçada.