dijous, 14 de juny del 2007

ALGU SAP COM ES DIU EL GRUP?

Joder com es diu la canço?... això em passa per cançar les cançons sense tenir ni puta idea que canto... vaja que les pronunció al meu rollo.. per seguir amb la tònica.

Avui anava cap a piscina cap allà a les 11 del matí, pensant lo malament que em senten els primers dies de vacances.. vaja almenys per mi.

Sempre em passa... és una sensació del tot inquietant... produida pel fet de deixar tot allò que, malgrat ser desagradable moltes vegades.... vaja la feina,... omple grand part de la meu dia a dia.

Resumint.. que se'm queda la sensació d'absolut desconcert per no saber que fer, que pensar o amb que omplir el buit que em deixa la feina,.. vaja com una gallina sense cap!.

Ha passat parat en un semafor de la carretera Barcelona, davant del Nuria, anant cap a la piscina, mentres pensava pq pensava tant....quan de sobte a començat a sonar una canço increhible.... que feia temps que no sentia....diguem-li moment X,.. soposo que tothom sap a que em referixo.. i si no ho sento molt per vosaltres ;-(

De cop els pensaments desapareixen, la gent passa just per on ha de passar i amb cadencia justa, de cop sembla que fins hi tot l'aire omple mes i intentes imaginar com podries gaudir encara mes i mes de la sensació.. llastima que no em puc menjar la música penses pq seria boníssima i de cop esboses un riure i t'anadones que la feina ja ha perdut tota la impotància i que les vacances son collonudes...i lo millor de tot..no s'ha de fer res de res pq ho siguin!

El video de la canço sortia una tia en mig d'un carrer, crec que era anglesa... i deia al final de l'estribillo alguna cosa així com ....anywhere alone, tu tu..

Si algu la endevina, gallifante!

PD-> Una mà la tenia al volant i l'altre al canvi de marxes del cotxe....per si algu s'ho està preguntant.

4 comentaris:

jrr ha dit...

Beautiful South - Rotterdam

Comprova al youtube si la canço es aquesta. Si ho es, hem quedo amb tots els quesitos de la partida i vaig directament a la ultima casella com el putu amo... ;-)

Beta ha dit...

Tu si vales!!!, ja sabia que no em fallaries...ara que nomès podies ser tu... a veure qui s'atreveix al Pictionari amb nosaltres ;-)

nani ha dit...

El que no entenc és perque estant de vacances no has vingut a Polònia a fer-me de gigolo pels casaments!!!

Beta ha dit...

Mentres hi ha vacances hi ha esperança ;-P.. no es sap mai.. 80+80€ de viatge.. vaja merda gigolo que estaria fet, no? no representa que aquests guanyen molta pasta? o es que m'haig d'aplicar la frase.. jo treballo per plaer?