dijous, 21 de juny del 2007

A MI TAMPOC M'AGADA EL PEBROT



Moi! ets el meu salvador!!

Despres de veure l'altre dia que les birres que tenia per les visites a nevera estaven caducades :-P ...i que no tenia menjar he decidit finalment anar a comprar i veure com estava el que tenia a la nevera..

Baja que mès que una nevera era un cementiri..

- 6 ous caducats

- 4 iogurts caducats

- 1 Filadèlfia caducada

- 2 Birres caducada

- Llimones florides

- Pechuga pollastre... i naturalment l'amic pebrot


Deu ni do l'amic pebrot... es com una metàfora de la vida.. el cabró mantenia l'aspecte de cara el públic... baja quan obria la nevera sempre em saludava amb la seva millor cara.. bueno una mica destruida per les orgies dels últims dies amb les pastanagues... però quan li he posat la ma a l'ombro i li he preguntat com anava la vida.. ba bummm!

Trankils, que això cuinat no fa mal, je, je!

5 comentaris:

marenins ha dit...

ECS!!! quin fàstic!!! jo passo de venir a dinar a casa teva!!! (de fet, com tampoc em convides gaire suposo que no hi haurà problema...)

Et volia fecilitar per Bloc, no pel seu contingut (em reservo l'opinió!:-P) sinò perquè veig que acabes de trobar la gran teràpia que necessitaves, jeje...

Per cert, tinc una pregun: és la Volvo que té algo de la Ford o la Ford que té algo de la Volvo? gran misteri... comparable al pansiment d'un pebrot bonic per fora i podrit per dins.

Apa doncs, vigila amb les cabòries!!! fins araaaa!!

Unknown ha dit...

Em sembla que hauries de pagar una mica més de pasta a la teva dona de feina.... pel que es veu se li acaba el temps abans d'entrar a la cuina.

Ahhh, jo crec que el Volvo és un Ford tunejaaaaaat !!!!! je,je...

T'acaben de veure flotant per la piscina i més que un peix semblaves un flotador desimflaaat.

Records a tots i bon dia a la Varsoviana.

Beta ha dit...

Pro què dius!! que això te més bifidus que una caixa d'actimenls!!

Per cert.. un VOVO mai serà un Ford encara que comparteixin tecnologia...fent un símil (bonica paraula)... és com si en Jo em comprès la raqueta d'squaix d'en Moi i per aquest simple fet em tornès tant dolent com ell, je,je!

Beta ha dit...

Si o què, la Gemma?...és que avui, ejem, ejem estava petadissim ;-)..en condicions normals acostumo a trencar la barrera del So... vaja o això és que em sembla cada cop que foto el cap sota l'aigua pq no sento res de res ;-P

Moi (Vic) ha dit...

Esteve!!! el blog segur que t'anirà bé per la terapia, però el que realment necessites és fer un "borrón y cuenta nueva", de la nevera (si em descuido em foto una birra caducada del 2005) i de la teva psiche!, viu el present.

A reveures, awontaaaaaaaaa