dimarts, 19 de juny del 2007

SI NO SAPS QUE FER XUPA....



Posi.. aquesta calor m'esta fonent les neurones!!

Avui era el dia dels encarrecs.. bàsicament pq la meva amiga rusa venia i no tenia ganes de veure com em tortura les plantes.. total a les 9 ja corria per Girona.

Arribo al parking de la Devesa i veig un paio amb pinta de ser de l'Est, que m'ensenya un forat per aparcar... jo pensant que anava amb el cotxe que estava sortint del meu futur parkin i m'hi foto..

La cara de gilipolles que se m'ha quedat quan he vist pel retrovisor que el cotxe marxava i ell es quedava peu plantat radera del meu a punt de demanar-me pasta... comencem bè!

Com no volia pagar i tampoc volia que m'ho recordes la ratllada que em quedaria si no deixava que em guardes el cotxe dels fills de puta que rallen portes... i segur que fan de aparca cotxes... he decidit buscar sort a un altre lloc.

Finalment aparco i a fer la Renta que sempre apuro... pos tampoc!! pq em faltava un paper!!!... pos vinga a la feina a buscar el paper i segon esmorzar del dia amb el companys del curro.

De 10 a 1 buscar la noticia al diari SITIOS del 75 "I Sucedio en Gerona"de com la meva germaneta es va fotre a vall d'un 5è pis quan tenia 4 anys i jo -7 mesos ... vaja que casi em quedo entre els dos mons.... que fort no i si tinguès superpoder i no ho sapiguès?... naturalment no ho he trobat...

Dinar familiar + discusió familiar = marxo que tinc coses a fer = joder!! m'encanta viure fora de casa..

Conversa amb la barrufeta...estic petat i jo tambè...tinc son i jo mès....s'ha acabat el llegir cotilles, canvieu de parraf!! ;-P

Al final m'he fotut a sobar i quan me aixecat... buahhh! quin descontrol... es com voler recuperat espai-temps que me fotut sobant... vaig a nadar? no que estic petat d'ahir, ...pos vaig a comprar? quina mandra!, ...em dutxo i aprofito per afeitar-me? no tinc espumarrr!! n'haig d'anar a comprar!!... joder he entrat en un puto bucle!!!

Resumint.. dutxa i a xupar un Magnum que estar de vici





1 comentari:

Moi (Vic) ha dit...

Això de xupar ho tens molt ficat en el subconscient tio!, que se't veu el plumero! jejeje