divendres, 22 de juny del 2007

UN ARBRE?

Estic de vacances i ja despert?.. doncs si, i tot gràcies als meus estimats veïns que estan de reforma i avui els toca fer els lavabos... puaghhhhhhhhh!

Si algu li interesa el venen per 50kg.. tot i que tenint me a mi al costat l'haurien de vendre... la puta es com tenir un compresor a dins al cap!!!!!!!!!!!... per 60kg


Avui he somiat..

Estava en un pis amb més gent i de cop venia algu... crec que era una noia... i deia que s'estava cremant l'edifici i que no podiem marxar per les escales... jo les mirava i els faltava el cato d'un duro per anar-se'n a baix..

Tinc la la imatge d'en Shepard (el metge de Anatomia de Gray) corrent per allà... el meu cervell es va equivocar de calaix ahir per la nit, je, je!

Total que finalment em posava a buscar cordes d'escalada per poder fer una tirolina amb l'edifici de davant.. no se com però al final les trobavem i aconseguiem fer-la ... el kit de la qüestió és que la penya anava passant d'un costat a l'altre!...

Naturalment, quan passava jo... se'm cremava la corda degut a les flames que hi havia a sota i queia... estrany pq no he tingut males sensacions..

Lo alucinant és que anava a parar a la acera i en canvi de cremar-me mutava!!!... si, si brutal.. em sortien fulles i em transformava amb una especia d'arbre...

A sobre, fent un esforç de concentració.. ho feia tant el el JO del somni com el JO que dormia., podia tornar a l'aspecte normal...vaja al de NO arbre, je,je!

La sensació brutal... la gent preguntava com estava.. jo una mica confòs... em mirava els dits i feia que s'allarguessin a voluntat (recordeu el paio de Terminator.. el platejat... que transforma el seu dit amb una espasa... doncs.. una cosa així).

Lo millor de tot és que els dits em creixien en forma de blanques i de les puntes d'aquestes em sortien flors??.. vaja cada dit una flor, je, je! ... tot i que feia una mica de yuyu.. decidia tallar-le i les regalava per ki corria per allà que no recordo qui era?... les flors tornaven a sortir..

En fin pura poesia visual...

PD-> Us recorda alguna cosa la meva bogambilia?

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei Esteve (un dels, pel que he vist, numerosos noms)!

La Margui em va comentar lo del teu blog i ara hi he fet un tomb, et felicito! està molt bé! tot i que t'hi falta posar misteris com lo del negre de cartanyà...

Vinga, salutacions des de Palamos!

Beta ha dit...

Je, je..:-)

les deixo pels dies resaca suprema o de molta feina.. demà pot ser un bon dia per innagurar el nou espai.. a mes es poden explicar amb poques paraules.. com li agrada a la Marga,je, je!

Salut i avui no deixis res per desprès, que és la nit mes curta..

Salut!!

marenins ha dit...

Ei, bon dia! com s'han aixecat els petardos d'arreu de Catalunya???

Que consti que a mi les paraules m'agraden, i molt!!... però és veritat que el text d'un bon Blog si és breu, és 2 vegades bo!

Un bon exemple és que per ressistir tot aquest text del somni vaig haver de prendre anabolitzants, i tot i així no em vaig veure amb cor d'acabar-lo!:-P

Apaaaa, SIAU!

Unknown ha dit...

ei!!!!!!!

doncs esperem impacients la nova secció, je je.

sí, llegir el relat del somni va ser tota una aventura!

espero hagiu tingut bona revetlla! i visca la orquesta di-versioneeeeeeeeees!

salutacions amb olor a pòlvora petardera!

Moi (Vic) ha dit...

Has publicat un somni!!??
Ara tothom t'estarà psicoanalitzant!, jo n'he tret algunes conclusions que ja te les comentaré..., de totes maneres lo dels arbres que son persones també ho he somiat, ja t'ho vaig comentar, deu ser cosa de l'edat...

PDI-a veure quan em presentes les Varsovianes!, tant parlar-ne tant parlar-ne!

PDII-sembla que aquest blog té exit, es la segona vegada que hi entro i ja veig que està plè!

Felicitats !